Двоє загиблих: на трасі “Одеса-Рені” в районі Новоселівки сталася серйозна ДТП за участю фури та мікроавтобуса

0 коментарів 55971 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Серйозна аварія сталася сьогодні на трасі “Одеса-Рені” біля села Новоселівка, що неподалік Сарати. В результаті загинуло двоє людей – обидва водія транспортних засобів. ДТП трапилося за участю фури та мікроавтобуса. Зараз на місці події швидка, рятівники та поліція. САД Одеської області зауважила про ускладнення руху на автомобільній дорозі М-15. Інформація стосовно причин аварії уточнюється. Про це повідомляє ІА “БессарабіяINFORM”.


Поблизу селища Новоселівка Ізмаїльского району на 180 км автомобільної дороги М-15 Одеса – Рені ( на м. Бухарест) сталася дорожньо-транспортна пригода за участі великовагового автомобіля та мікроавтобуса.

В результаті аварії двоє людей загинули.

На місці подій працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, бригада швидкої допомоги, представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Звертаємо увагу, що проїзд на даній ділянці дороги у бік м.Одеси та у бік. м.Ізмаїл ускладнено.Обставини події встановлюються.

“Сьогодні вранці там сталося зіткнення вантажного автомобіля та мікроавтобуса. Кермувальники обох транспортних засобів загинули. Зараз на місці події працюють поліцейські, які з’ясовують обставини аварії та забезпечують безпеку дорожнього руху. Просимо водіїв із розумінням поставитися до ситуації, що склалася, і бути максимально уважними на дорозі”, – повідомили пізнише у ГУНП.

Що стало причиною аварії та подробиці події мають бути відомі найближчим часом.

Двоє загиблих: на трасі "Одеса-Рені" в районі Новоселівки сталася серйозна ДТП за участю фури та мікроавтобуса

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x