Криваве розлучення: на Одещині чоловік жорстоко розправився з дружиною, яка втекла від нього з дітьми

0 коментарів 21654 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині поліцейські затримали 24-річного чоловіка за підозрою в замаху на вбивство дружини. Він наніс їй множинні удари ножем, бо та хотіла з ним розлучитися.


Як повідомили в обласному ГУНП, подія сталася в одному з сіл Визирської ОТГ Одеського району. Лікарі вчасно госпіталізували потерпілу і врятували їй життя. А охоронці порядку по гарячих слідах розшукали зловмисника, який з місця скоєння злочину втік.

Як з’ясувалось, подружжя знаходилося на стадії розлучення і жінка, забравши дітей, поїхала до знайомої. Чоловік прийшов “миритися”, прихопивши із собою кухонний ніж. Розмова між подружжям не задалася і чоловік, в якості останнього “аргументу” наніс дружині множинні удари в область грудної клітки та шиї ножем.

На гучні крики прибігла власниця обійстя. Присутність свідка злякала зловмисника і він подався геть. Господиня викликала «швидку» та поліцію. Медики негайно ушпиталали 29-річну постраждалу з попереднім діагнозом «множинні ножові поранення та анемія». А правоохоронці менш ніж за годину розшукали правопорушника, який ховався у дачному масиві.

Фігуранту повідомили про підозру в замаху на вбивство за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. На час досудового розслідування підозрюваного помістили під варту.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x