Ізмаїльчанка викликала фурор у Грузії та отримала два “золота” на чемпіонаті Європи з ММА

0 коментарів 29727 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльчанка Олександра Карасьова здобула перемогу та дві золоті медалі у двох версіях чемпіонату Європи з ММА. Вона одержала перемогу над спортсменкою з Польщі у розділах Класичне ММА та ММА-Страйкінг. Змагання проходило у столиці Грузії місті Тбілісі та тривало п’ять днів. Олександа виявилася єдиной дівчиною в збірній України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на повідомлення міського голови Андрія Абрамченко у соцмережі Facebook.


Як розповідала БІ ще вчора, тренер дівчини Максим Журавльов повідомив спільноту першим, заявивши про великий успіх своєї вихованки.

Як офіційно з’ясувалося сьогодні, ізмаїльчанка Олександра Карасьова здобула дві золоті медалі на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА (Всесвітньої федерації GAMMA) серед дорослих, який відбувся з 24 по 28 вересня у Тбілісі.

Олександра, вихованка спортивного клубу “MMA IZMAIL” (тренер – Максим Журавльов), єдина дівчина в збірній України, здолавши спортсменок з Азербайджану та Польщі, здобула два золота у двох версіях чемпіонату Європи (Класичне ММА та ММА-СТРАЙКІНГ).

Бій зі спортсменкою з Польщі Joanna Walorska, чемпіонкою світу 2021 року, завершився на третій хвилині першого раунду перемогою Олександри технічним нокаутом.

Збірна України із шести спортсменів виборола друге командне місце чемпіонату Європи, поступившись «золотом» Грузії.

Вітаємо Олександру та її тренера та бажаємо успіхів у підготовці до чемпіонату світу з ММА, який планується на грудень 2022 року.

“В умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти нашого народу спортивні перемоги українських спортсменів на європейських на світових змаганнях – приклад цілеспрямованності нашого народу на перемогу. Разом до перемоги! Слава Україні!” – висловився мер Ізмаїлу Абрамченко під блискучею для міста новиною.

Ізмаїльчанка викликала фурор у Грузії та отримала два "золота" на чемпіонаті Європи з ММА

Ізмаїльчанка викликала фурор у Грузії та отримала два "золота" на чемпіонаті Європи з ММА

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x