Для міської лікарні Ізмаїлу придбали сучасну “швидку” за 3 млн грн в рамках європейського проекту

0 коментарів 21249 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльська міська центральна лікарня отримала спеціалізований автомобіль санітарної екстреної (швидкої) медичної допомоги на базі Volkswagen Crafter тип С 4х2, укомплектований медичним обладнанням. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


“Швидка” була придбана в рамках проекту “Транскордонна інфраструктура здравоохранения” (Health/4.1/1), який фінансується Європейським Союзом у рамках Спільної Операційної Програми “Румунія-Україна 2014-2020”. Загальна вартість автомобіля разом з медичним обладнанням – майже 3 млн 46 тис грн.

20 вересня виконком Ізмаїльської міської ради передав автомобіль на баланс міської лікарні та створив спеціальну комісію для безоплатної передачі майна.

Декілька слів про “обновку”, яку отримав медзаклад. Придбаний у рамках європейського грантового проекту реанімобіль – 2022 року випуску. У комплекті до нього входить медичне обладнання, а саме: каталка-моноблок, приймальний пристрій для ніш, ковшові та м’які ноші, вакуумний матрац, крісло для евакуації, дошка-щит, набір вакуумних шин, комірець для фіксації шийних хребців і пристрій для іммобілізації, дефібрилятор-монітор, апарат ШВЛ, електрокардіограф, комплект для пологів та багато іншого.

Нагадаємо, в рамках цього ж проекту нещодавно міській лікарні було передано 9 моніторів пацієнта Taurus 12.1 у базовій комплектації загальною вартістю 765 тисяч гривень.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x