Деокупація України продовжується: за ривок, який ЗСУ зробили останніми днями, було звільнено понад 2000 кв. км української території – Генштаб

1 коментар 26568 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Деокупація України продовжується. Загалом, за останні дні від російської окупації звільнено близько двох тисяч квадратних кілометрів української території.


Таку інформацію опублікував вранці 11 вересня Генштаб ЗСУ.

“Наші підрозділи зайшли до Куп’янська, триває звільнення населених пунктів Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області”, – повідомляє воєнне керівництво країни.

Також, за даними Генштабу, ворожі підрозділи зі складу 3 мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії залишилися без шляхів забезпечення, тобто фактично потрапили у котел.

“Противник продовжує зазнавати втрат. На Харківському напрямку ворожі підрозділи зі складу 3 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії залишились без шляхів забезпечення, особовий склад перебуває у панічному настрої. Також, відомо про численні санітарні втрати противника на зазначеному напрямку. За попередню добу до населеного пункту Валуйки Бєлгородської області доставлено понад 75 поранених російських військових, в той час як з Бєлгорода до Москви було евакуйовано понад сотню окупантів”, – йдеться в ранковому зведенні Генштабу.

Також повідомляється, що наші Сили оборони вчергове відбили атаки противника в районах населених пунктів Соснівка, Майорськ, Миколаївка Друга, Зайцеве, Весела Долина, Соледар, Бахмут, Піски, Первомайське та Новомихайлівка.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Путя чувствует зипдец
Мистер Блинкен молодец
Ахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x