Білгород-Дністровський готується до викликів осінньо-зимового періоду: для потреб Водоканалу придбали нове обладнання

0 коментарів 32913 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському продовжують модернізувати матеріально-технічну базу комунальних підприємств для їх сталого функціонування в осінньо-зимовий період. Про це на свої сторінці у Фейсбук повідомив очільник міста Віталій Граждан.


За інформацією міського голови, КП «Білгород-Дністровськводоканал» отримало 8 електрогенераторів та 7 енергозберігаючих глибинних насосів для безперебійної подачі води абонентам Водоканалу.

В умовах високих цін на енергоносії, підготовки до непростої зими, міськими комунальними підприємствами здійснюються дієві кроки для утримування тарифів на сталому рівні та недопущенні розбалансування роботи стратегічно-важливих підприємств системи житлово-комунального господарства, – повідомив Віталій Граждан.

Також, в рамках підготовки до нового опалювального сезону комунальне підприємство «Білгород-Дністровськтеплоенерго» провело всі підготовчі пуско-налагоджувальні роботи після монтажу нових енергозберігаючих насосів на центральній котельні міста.

А для безперешкодного проведення опалювального сезону та унеможливлення перебоїв з електропостачання в період можливих веєрних відключень електроенергії, планується придбання потужного електрогенератора для потреб «Білгород-Дністровськтеплоенерго».

Сподіваюсь, що кроки, які нами вживаються, дозволять безперешкодно для галузі житлово-комунального господарства міста подолати непростий осінньо-зимовий період, – підкреслив мер.

Білгород-Дністровський готується до викликів осінньо-зимового періоду: для потреб Водоканалу придбали нове обладнанняБілгород-Дністровський готується до викликів осінньо-зимового періоду: для потреб Водоканалу придбали нове обладнанняБілгород-Дністровський готується до викликів осінньо-зимового періоду: для потреб Водоканалу придбали нове обладнання
Білгород-Дністровський готується до викликів осінньо-зимового періоду: для потреб Водоканалу придбали нове обладнання

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x