Житель Ізмаїла, який вирішив підзаробити на продажі гранати, понесе кримінальну відповідальність

1 коментар 19278 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські викрили для жителя Ізмаїла, коли він намагався збути бойовий припас. Дії правопорушника кваліфіковані за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це повідомили у територіальному відділенні поліції.


Оперативний підрозділ Ізмаїльського районного відділу поліції отримав інформацію про те, що 35-річний містянин підшукує покупця на ручну гранату РГД-5. Після проведення низки санкціонованих заходів поліцейські задокументували протиправні дії продавця. В нього вилучили незаконний товар та дві тисячі гривень, які він отримав за нього. Ізмаїлець пояснив: знайшов боєприпас і вирішив підзаробити на ньому.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України і скерували матеріали справи з обвинувальним актом до суду.

В поліції зазначають, що носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Житель Ізмаїла, який вирішив підзаробити на продажі гранати, понесе кримінальну відповідальність

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Горожанин
Горожанин
1 год назад

Не-е-т, и мою плату забрали, которую должны были мне передать за хранение PГДшки у себя в очелле… :(((( И не рублядь я никакая, и не синдбадша, понял, Дима?!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x