З приводу повідомлення про “недовіру” Байдена до Зеленського відреагував Білий дім

1 коментар 34101 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент США Джо Байден висловлював своє захоплення лідерством президента Зеленського у воєнний час і має твердий намір продовжувати підтримувати Україну. Про це на брифінгу повідомив координатор з комунікацій у Раді національної безпеки США Джон Кірбі.


Кірбі коментував статтю американського журналіста Томаса Фрідмана у виданні The New York Times, де той написав, що “Між Білим домом та президентом Володимиром Зеленським існує глибока недовіра”.

“Так, президент багато разів висловлював своє захоплення лідерством і мужністю президента Зеленського у цей воєнний час. Очевидно, він багато разів особисто розмовляв із президентом Зеленським, і він знає – розуміє, в якому стресі перебуває президент Зеленський та весь український народ. І саме тому він, як і раніше, має твердий намір продовжувати підтримувати Україну в її боротьбі проти російської агресії” – сказав Кірбі.

“Він приватно і публічно висловлював цю повагу до президента Зеленського та викликів, з якими він і його співгромадяни зіштовхуються” – додав він.

В Офісі президента України днями заявили про згоду між США та Україною щодо необхідності організувати найближчим часом розмову президентів України та США.

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив 1 серпня, що 4 додаткові системи HIMARS від США прибули на територію України.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ольга
Ольга
1 год назад

Но если что, обращайтесь ко мне, я все-таки Ольга, а не синий пидер Синдбад волосатый…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x