Влада області вивчає питання щодо можливості переносу питного водозабору у місті Ізмаїл

2 коментаря 31752 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Влада Одеської області вивчає питання щодо можливості переносу питного водозабору у місті Ізмаїл.


Відповідно до розпорядження начальника Одеської ОВА від 21.07.2022 з метою вивчення питання щодо можливості переносу питного водозабору у місті Ізмаїл та розробки пропозицій нового будівництва протипаводкового захисту, вчора, 5 серпня, відбулася виїзна нарада під головуванням заступника начальника ОДА Сергія Підгайного та за участю членів робочої групи.

Про це повідомила директорка Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Алла Стоянова, яка є членом зазначеної робочої групи.

“Одним із пріоритетів нашої діяльності є підвищення рівня екологічної безпеки регіону. Перенос питного водозабору дозволить позитивно вирішити питання якості води. Це правильне рішення, але на перспективу. Зараз забезпечення водою населення – стратегічне питання”, – підкреслила Алла Стоянова.

Нагадаємо, ділянка захисної дамби на 97 км річки Дунай, яка проходить вздовж питного водозабору міста Ізмаїл, знаходиться в аварійному стані.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Измаил не использует дунайскую воду для водопровода! Что за глупые ,,новости,,?

Синдбад
Синдбад
1 год назад

От дунайской воды у меня сразу зуд в анусе начинается, когда я подмываюсь после ,,работы,,! Потому я знаю об чем говнорю !!!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x