В Росії почали з’являтися перші версії по вибухах у Криму: в них повна плутанина та розбіжності

2 коментаря 28080 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Міноборони РФ заявили, що аеродром у Криму ніхто не обстрілював, повідомляє пропагандистське агентство “РИА Новости”. За його даними, на військовому об’єкті “просто вибухнули боєприпаси”.


Близько 15:20 на території аеродрому “Саки” в районі населеного пункту Новофедорівка на обвалованому майданчику зберігання відбулася детонація кількох авіаційних боєприпасів. Вживаються заходи щодо гасіння пожежі та з’ясування причин вибуху. За доповіддю з місця, жодного вогневого впливу на обвалованому майданчику зберігання боєприпасів на аеродромі не було, — заявили в російському оборонному відомстві.

Проте мешканці Сакського району, які стали свідками дуже потужного вибуху, повідомляють у соцмережах, що пожежа та вибухи тривають досі, вочевидь, детонують боєприпаси, які були на складах.

В той же час, так званий голова Криму Аксьонов заявив, що вже знаходиться на місці події, та попросив “не розповсюджувати усіляких версій”. За його словами, говорити про причини інциденту рано, “все з’ясує слідча комісія”.

Тим часом російські ЗМІ публікують найрізноманітніші версії подій. Пропагандистка Маргарита Сімоньян каже, що вибухи на аеродромі – результат диверсії. Водночас телеграм-канали окупантів кажуть, що причина вибухів – пожежа під час завантаження палива.

При цьому чомусь пропагандисти, не дивлячись на офіційну версію свого Міноборони, вимагають  завдати ударів у відповідь – чи то по Києву, де “центри ухвалення рішень”, чи по Львову.

Серед традиційних реакцій – питання про те, де ППО та про “червоні лінії путіна”, мовляв: “Де вони і скільки можна це терпіти?”. Ну і не обійшлося без погроз “денацифікаторів” – кажуть, що “винищать усіх українців”.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

:((((( все у нас логично и последовательно по плану , ето вы бендеровцы сами не знаете чего хотите , вот и получается ((((((

Дима
Дима
1 год назад

Горить палає, вата страждає.. Ахахахахх!!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x