В ОК “Південь” попередили про високу ймовірність ракетних обстрілів Одещини на День Незалежності

0 коментарів 30834 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканців Одещини попросили максимально відповідально ставитися до повітряних тривог 24 серня – на День Незалежності України. В ОК “Південь” попереджають, що ворог може наносити ракетні удари більш інтенсивно. Та наші військові до цього готові – передає “Бессарабія INFORM”. 


“Зважаючи на нагнітання імовірних загроз через наближення визначної державної дати, будьте особливо уважні і обережні. Дотримуйтесь алгоритмів дій при сигналах повітряної тривоги, не наражайте себе на зайву небезпеку на узбережжі, будьте свідомі і відповідальні у ставленні до інформації, справ, людей та власного життя”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, також про посилення обстрілів на День Незалежності попереджає Офіс Президента. Ворог спробує наростити удари по мирних містах крилатими ракетами, щоб помститися за невдачі у повномасштабній війні.

Додамо, що Одеську область вночі, 21 серпня рф атакувала ракетами. З акваторії Чорного моря ворог випустив 5 ракет типу “Калібр”. Дві ракети збили над морем силами протиповітряної оборони. Три поцілили в одне з сільськогосподарських підприємств Одеського району. Є влучання в зерносховище та відкриті поверхні, без подальшого горіння. Постраждалих, на щастя, немає.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x