В Ізмаїлі з 1 вересня очно будуть навчатись тільки “першачки”

3 коментаря 29322 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі очним навчанням буде охоплено 100 % першокласників міських шкіл.


Про це повідомив сьогодні міський голова Андрій Абрамченко під час наради з директорами шкіл в укритті школи №10, на яку були запрошені і представники місцевих ЗМІ.

“В гімназіях №№ 9 і 10, де буде проходити навчання першокласників, забезпечені максимально комфортні та безпечні умови для проведення освітнього процесу в очному режимі”, – заявив мер.

З 1 вересня очне навчання для учнів 1-х класів буде організовано позмінно – за принципом об’єднання шкіл, а саме:

  • у гімназії № 10 в першу зміну будуть навчатись першокласники гімназій №№ 10, 11, 16 та Українського ліцею (всього 11 класів); у другу зміну – перші класи гімназій №№ 3, 8, 14 (всього 5 класів);
  • у гімназії № 9 в першу зміну будуть навчатись першокласники гімназії № 9 (це 5 класів), а другу зміну перші класи гімназії № 2 та початкової школи № 4 (9 класів).
Таким чином, очним навчанням буде охоплено 100 % першокласників ізмаїльських шкіл в очному режимі.

Очільник міста також зазначив, що для учнів 2-4-х класів у вересні навчання буде проходити в режимі онлайн. Після закінчення ремонтних робіт в укриттях ці класи перейдуть до навчання в режимі офлайн. Навчання для них буде організовано також позмінно за принципом об’єднання шкіл у 7 навчальних закладах з обладнаними укриттями.

Ізмаїльські школярі 5-11-х класів з 1 вересня будуть навчатися в режимі он-лайн – до окремого розпорядження міськради.

Зазначимо, що в Ізмаїлі з 13 закладів загальної освіти найпростішими укриттями обладнані 7. В них зараз проводяться всі необхідні роботи щодо приведення до належного стану.

Також стало відомо, що святкові заходи, присвячені початку навчального року (лінійки), в Ізмаїлі будуть проводитися 1 вересня тільки для першокласників – у закладах освіти на базі їх фактичного місцезнаходження.

Згідно офіційних даних мерії Ізмаїла, в закладах загальної середньої освіти міста в цьому навчальному році налічується 9 458 учнів, з них у початковій школі – 3 874.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

для вылизывания гааавнища, из поляцких унитазов, ни аттестаты, ни дипломы, не нужны! Вот оно и счастье – эуропэйское, подвалило! А, рогинькие?

рубль
рубль
1 год назад

Поетому не буду я учиться, а буду жениться на… козьих трещинах, как принято в PФ :))))

Мамулечка
Мамулечка
1 год назад

рублядь, а что у тебя все про говно да про говно? Может, лучше перестать тебе быть pyzzней – ну там, меняют же пол, например, так и тут 😉

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x