На аеродромі “Саки”, де вчора пролунала серія потужних вибухів, знищено дев’ять літаків – Командування повітряних сил України

1 коментар 19926 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Командування повітряних сил ЗСУ 10 серпня повідомило про знищення дев’яти ворожих літаків у тимчасово окупованому Криму.


“САКИ! Мінус дев’ять літаків окупантів”, – йдеться у повідомленні на сторінці у Facebook Командування.

Варто зазначити, що 9 серпня на одному з ключових аеродромів окупованого Криму “Саки”, який РФ використовує для ударів по Україні, що розташований у Новофедорівці, пролунала серія потужних вибухів.

У Міністерстві оборони РФ заявили, що на аеродромі в Новофедорівці начебто “здетонували авіаційні боєприпаси”, що спричинило вибухи. Також у відомстві повідомили, що вибухи в тимчасово окупованому Криму начебто не призвели до пошкодження авіаційної техніки на аеродромі.

Водночас пізніше у Мережі з’явилися відео з авіабази, де чітко видно пошкоджені літаки.

Міноборони України офіційно спростовує причетність до вибухів.

В той же час Інститут вивчення війни вважає, що Росія не звинувачує Україну в завданні ударів по летовищу поблизу кримського міста Саки, оскільки це продемонструвало б неефективність російських систем ППО. При цьому підкреслюється, що Інститут поки що не має жодних підстав для самостійної оцінки точної причини вибухів.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Говорят, что Айфончик решил записаться в ополчение и даже пойти в атаку. Если ему нальют.. Ахахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x