Мінус 100 одиниць техніки, півсотні вбитих – на Луганщині знищили ремонтну бригаду загарбників

1 коментар 22869 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селищі Лотикове, що на Луганщині, невідомі знищили ремонтну базу росіян з великою кількістю техніки. Приблизні втрати противника складають близько ста одиниць бойової техніки та щонайменше півсотні окупантів. Про це у своєму телеграмі повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНІАН. 


У них як пороблено, в тих росіян. Пам’ятаєте їхню тезу: “Хоч каміння з неба! Нам все одно – ми територію захопили”. От і трапляється в них щось постійно: або бавовна, або каміння з небес – написав Гайдай.

За його словами, “приліт” був настільки потужний, що ремонтної бази в селищі, де стояла пара танків і різноманітна важка техніка, більше не існує.

Я впевнений, тут можна казати: “Далі буде”. Ще прилітатиме каміння. Ну, вони ж самі просять – додав очільник Луганської ОВА.

Нагадаємо, під контролем України на Луганщині перебуває тільки два населені пункти.

“Це буквально два села – там постійно точаться бої, йдуть обстріли з різного озброєння, тому виїжджати звідти – це смертельно небезпечно”, – розповів Гайдай.

Він також повідомив, що на Луганщині залишаються орієнтовно 350 тис. мирних жителів. Вони ще можуть евакуюватися і задля цього існують три шляхи виїзду.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
МАМУЛЕЧКА В ДЕРЕВЯННОМ ДОМИКЕ
МАМУЛЕЧКА В ДЕРЕВЯННОМ ДОМИКЕ
1 год назад

А кто это сделал, кто это сделал?! 😀 😀 😉

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x