Майже півсотні дітей з Одещини отримали безкоштовний відпочинок у Туреччині

0 коментарів 13770 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора у Стамбул прибули майже півсотні дітей з Одещини. Завдяки плідній співпраці Одеської обласної військової адміністрації та Генерального консульства України у Стамбулі, за сприяння мерії Стамбулу, 47 маленьких українців відправились на відпочинок до Туреччини. Про це повідомили на офіцийній сторінці ОВА в соцмережі Fаcebook.


Разом з дітьми у подорож вирушили 5 супроводжуючих осіб. Витрати на страхування дітей, супроводжуючих осіб, водіїв, а також на перевезення за напрямком Одеса – Стамбул та у зворотному напрямку взяла на себе Одеська обласна військова адміністрація спільно із Одеською обласною радою за підтримки підприємців Одещини.

“Подорож до Стамбулу триватиме до 5 вересня. Це прекрасна можливість провести реабілітацію, мінімізувати наслідки емоційних ризиків, пов’язаних із воєнними діями”, – розповіла директор департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА Тетяна Демент’єва.

За її словами, діти безоплатно будуть забезпечені розміщенням, харчуванням, для них будуть проводити екскурсії. Вони відвідають історичний півострів в районі провінції Стамбул, музеї, фортеці, палаци, парки, аквапарки. Також діти здійснять тур по Босфору, відвідають острів Хейбеліада, Принцеві острови та острів Бююкада.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x