Благодійний Фонд «Буджак Реліф» та інвестори з Туреччини обіцяють побудувати у селищі Суворове нову сучасну амбулаторію

0 коментарів 27459 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селищі Суворове Ізмаїльского району незабаром може з’явитися нова сучасна амбулаторія загальної практики сімейної медицини. Будівництво буде проводитися за підтримки благодійного Фонду «Буджак Реліф» та інвесторів з Туреччини.


Голова Суворовської територіальної громади Олег Босікевич разом з партнерами здійснили огляд діючої амбулаторії, який підтвердив, що необхідні кращі та зручніші умови для роботи медичного персоналу та прийому пацієнтів. Незручність також викликана відсутністю необхідних комунікацій та віддаленим розташуванням будівлі.

Після підведення підсумків та обговорень головою Суворовської громади разом з новими партнерами було укладено угоду про нове модульне будівництво приміщення амбулаторії  з екологічно чистих та безпечних для людей матеріалів, яке планується розташувати в центрі смт Суворове.

Як відмітили у селищній раді, зручне розташування, комфортні кабінети для прийому населення, гарні умови для персоналу амбулаторії, швидке і якісне надання медичних послуг мешканцям Суворове та сіл громади – головна мета проєкту!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x