Зеленський може або вже позбавив Коломойського, Корбана та Рабіновича громадянства Україні – ЗМІ

4 коментаря 27837 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський може незабаром підписати або вже підписав укази про позбавлення кількох відомих українських політиків та бізнесменів громадянства. Про це повідомили, посилаючись на свої джерела, “Українська правда” та ZN.UA.


Вчора ввечері співрозмовники “Української правди” у правоохоронних органах, Офісі президента та у партії “Слуга народу” говорили, що Зеленський має намір позбавити громадянства українського бізнесмена Ігоря Коломойського, співголову партії “ОПЗЖ” Вадима Рабіновича та нинішнього голову територіальної оборони Дніпропетровської області, бізнесмена Геннадія Корбана. “Українська правда” написала всім трьом запити, поки що відповідей не публікувала.

За інформацією ZN.UA, президент уже міг підписати таємні укази про позбавлення громадянства. За даними цього видання, окрім Коломойського, Корбана та Рабіновича, ідеться про Ігоря Васильковського. ЗМІ не відрекомендовує героя публікації, імовірно, це нардеп від “Слуги народу”.

“Щодо Коломойського давно все зрозуміло і більш-менш просто – давній трек, і його якраз притискають у рамках деолігархізації, Рабінович – ворог народу і рашист, ну, а Корбан, за нашою інформацією, отримав за інтерв’ю Вікторії Спартц”, – пише ZN.UA.

Відвітимо, що згідно з інформацією на сайті президента, 20 липня було підписано три укази, яких не опубліковано, – відразу після указу №518 (його датовано 19 липня, це указ про звільнення генпрокурора) оприлюднено указ №522.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Гость
Гость
1 год назад

Тю ! А оно им надо, то ,,громадянство,, в Израиле?

Гость - в сындбадке гвоздь
Гость - в сындбадке гвоздь
1 год назад

Нада, нинада – таки абидна …

Тrumр SUCKS
Тrumр SUCKS
1 год назад

Ну вот, а говорили, мол “Зeля под Кoлoмойшeй, Зeля под Кoлoмoйшей”. Бот-атаки хитровыяб@нного врага почти так же опасны, как и весь остальной государственный теppоризм “братьев”!!!

Дима
Дима
1 год назад

Это просто антисемитизм какой-то.. Ахахахахахх!!

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x