Ворог наніс ракетний удар по Кропивницькому: загинули п’ять осіб, 25 – травмовані. Серед постраждалих є військові

0 коментарів 26028 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У результаті ракетного удару по Кропивницькому, який російські окупанти здійснили у четвер, 28 липня, загинули п’ять осіб, а 25 – були травмовані.Серед поранених 13 мирних жителів та 12 військовослужбовців, повідомляє “Суспільне Кропивницький” з посиланням на очільника Кіровоградської ОВА Андрій Райковича.


“П’ятеро людей загинули внаслідок ракетного обстрілу, який стався у Кропивницькому о 12:22. Ще 25 – отримали травми, з них 12 – військовослужбовців, 13 — цивільних”, – поінформував Райкович.

За його даними, російські ракети влучили в ангари авіапідприємства. Було два влучання в ангари льотної академії Національного авіаційного університету. Серед загиблих – один військовий. Є матеріальні втрати: два цивільні літаки та один літак АН-26.

Райкович додав, що тип ракет встановлюється. Наразі не знайдено їх уламків. Слідчі працюють. Паралельно йде ліквідація наслідків ракетного удару.

“Аварійні бригади обленерго швидко відновили електропостачання. В Кропивницькому світло і вода вже є скрізь”, – повідомив Райкович.

В ОВА зазначають, що сьогодні зранку ворог випустив по Кіровоградщині 13 крилатих ракет. 8 ракет “Калібр” морського базування та 5 ракет Х-22 з літака ТУ-22М3.

Поцілили у військовий аеродром “Канатове” та в один з об’єктів “Укрзалізниці”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x