Військовий експерт Олег Жданов розповів, чи будуть росіяни наступати на Одесу

3 коментаря 47007 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Військовий експерт Олег Жданов наразі наступ окупаційних військ на Одесу не розглядає. Про це він розповів на своєму YouTube-каналі. За його словами, зараз не можлива висадка російського десанту, а наземні ворожі сили дійдуть хіба до Миколаєва. Крім того, у Чорному морі окупанти залишилися без засобів розвідки.


“По-перше десантних засобів (у росіян – ред) стало на 30% менше. Не всі пошкоджені десантні кораблі вийшли з ремонту. По-друге, там “Гарпун” чергує. Російські кораблі бояться заходии до акваторї Чорного моря на його дальність ураження. Україна залишили ворога без засобів розвідки, бо перебили усі їхні нафто-газові платформи, де були радіолокаційні станції, з допомогою яких вони вели розвідку. Зараз Росія не бачить загальної ситуації в акваторії моря”, – розповів Жданов.

За його словами, без успіху будуть і наземні операції.

“Сухопутне угруповування, яке навіть буде нараховувати 20-25 тисяч, у кращому випадку намагтиметься дійти до Миколаєва, а рухатися далі на Вознесенськ і форсувати Південний Буг – немає сенсу”, – наголосив військовий експерт.

Жданов висловив думку, що окупанти здійснять спробу наступу у напрямку Миколаєва, але наскільки він буде успішним “покаже бій”.

“Чекати нам зовсім не довго до початку наступальної операції, якщо вони її здійснять”, – додав експерт.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Вольдемар
Вольдемар
1 год назад

Хорошо быть экспертом, военным, пиздеть и на за что не отвечать.
И за это ещё и бабки получать.

Как то так.
Как то так.
1 год назад

Я не Жданов… И не эксперт… Но могу точно сказать, и совершенно бесплатно, что наступление будет. Мы фашистских мразей, которые людей жгли заживо, и ржали при этом, как кони, сделаем!

Не какай так.
Не какай так.
1 год назад

Синдботша решила переменить тактику, теперь мечет массированно соловьиный помет! Кстати, как провела единственный в стране майский праздник – 2 мая? В бурных интернет-спорах о том, жив ли Жирик и чьи те раzдолбанные танки с буквой Z на фото- и видеоматериалах? Ха-ха-ха-а–а!!!…

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x