В Херсонській та Запорізькій областях оголосили про створення “виборкомів” для проведення псевдореферендумів

1 коментар 18711 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Очільники створених Росією окупаційних адміністрацій на захоплених частинах Херсонської та Запорізької областей України підписали “документи” про створення “виборчих комісій”. Про це повідомляє російська служба “Радіо Свобода”.


Це зроблено для  проведення так званих “референдумів” щодо входження цих регіонів до складу Росії.

“Для того щоб процедура референдуму була прозорою та легітимною, з метою захисту виборчих прав громадян, я підписав указ про створення виборчої комісії Запорізької області”, – заявив так званий “глава тимчасової адміністрації” окупованої Запорізької області Євген Балицький.

При цьому склад цих комісій не визначений. Гауляйтер сказав, що комісію формуватимуть “з найактивніших та небайдужих мешканців регіону”, а так званий “референдум” має відбутися восени, зараз окупанти ведуть підготовчу роботу.

Також окупанти оголосили про створення псевдоуряду у Запорізькій області. Його очолив Антон Кольцов, колишній заступник губернатора Вологодської області в РФ.

Нагадаємо, в Херсонській області та більшій половині Запорізької області, які перебувають під російською окупацією, РФ періодично заявляє про намір провести там “референдум” про приєднання до Росії, а також проводить репресії проти мирного населення.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Ех, жаль, че я не из Херсонской области…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x