В Арцизі пропонують перенести бювет з центра в мікрорайон

0 коментарів 27540 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Арцизі запитали думку містян щодо перенесення бювету з центра міста, де він невитребуваний, до мікрорайону Арциз-2, мешканці якого дуже просять про можливість встановлення споруди. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на сторінку міського голови Сергія Парпуланського в Facebook. 


Очільник громади пояснив, що побудувати бювет зараз неможливо через заборону використання бюджетних коштів на капітальні видатки, тому єдиний варіант, за його думкою, перенести вже облаштований.

За даними Парпуланского, споживання бюветної води в приватному секторі центру має досить малий відсоток. У порівнянні із використанням води з бювету мікрорайону за останні 6 місяців: 1220 л (центр) та 164088 л(мікрорайон). Функціонування центрального бювету є насправді досить нерентабельним.

На старому місці мер запропонував або залишити невеличку установку для очищення малого об’єму води, або організувати підвіз води за конкретними днями, виходячи із заявок людей.

“Питання є нагальним, тому прошу вас висловити свою думку: хто за, а хто проти такого вирішення проблеми“, – звернувся очільник Арцизької громади до підписників.

Свою думку можно залишити за посиланням. 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x