Такса – від 1000 до 20000 доларів: поліція виявила 45 каналів нелегального переправлення чоловіків з України за кордон

4 коментаря 28053 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліція України викрила 45 каналів незаконного переправлення чоловіків за кордон та затримала 63 підозрюваних, в тому числі 10 – на Одещині. Серед них – іноземці, прикордонники та працівники митниці. Такса за послуги складала від 1 до 20 тісяч доларів США за одну людину. Про це повідомив департамент стратегічних розслідувань Нацполіції у Telegram та Міністерство внутрішніх справ у Facebook.


Учасники злочинної групи публікували в соцмережах інформацію щодо можливого переправлення за кордон та домовлялися з клієнтом про зустріч. Вони пропонували чоловікам переправити їх через кордон річкою на човні, вплав у водолазному спорядженні або пішки в обхід офіційних пунктів пропуску.

Вартість послуги – від 1000 до 20 000 доларів з однієї людини. Всього вони отримали майже 200 000 доларів за свою діяльність.

Упродовж чотирьох місяців правоохоронці затримали 63 людини, серед яких є громадяни інших країн.

“Зокрема на Закарпатті затримали 18 зловмисників, на Львівщині – 11, у Чернівецькій області – 14, на Одещині – 10. Також було затримано двоє порушників на Вінничині та одного – у Рівненській області. Серед спільників були працівник митниці та прикордонних служб, які під час перетину кордону не заносили документи до систем”, – розповіли у департаменті.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сварог
Сварог
1 год назад

Если человек хочет уехать из Украины- он ,по их понятию,сразу ставиться ,,злоумышленником,,? Ну а бред про 20 000$… За такие деньги,он наймет себе взвод ВСУшников,которые его будут охранять от военкомов…

Zалупа Наталья Валерьевна Ротанова, пр. Добровольского, 77А, кв. 66
Zалупа Наталья Валерьевна Ротанова, пр. Добровольского, 77А, кв. 66
1 год назад

С другой стороны, хорошо, что наши ватные куры мужескаго полу не насобирают ни 20к, ни 2к, а то и даже 20 у.е. – попросят в долг и будут сидеть ждать братского прилета! Ну а я найду себе нормального черного ватника из Йемена, к примеру – не пупкина какого-то обписянного!

Панас
Панас
1 год назад

Славні Герої з Азовсталі, які обміняли місяць тому, зараз у загороджувальному загоні під Бахмутом. Фігачать з рпк своїх пацанів, хто покинув позиції. Бачити на фронті дуже складно. Шанси вкрай малі. Тож 5 тисяч військовому це нормально. Ось така х..

Zалупа Наталья Валерьевна Ротанова, пр. Добровольского, 77А, кв. 66
Zалупа Наталья Валерьевна Ротанова, пр. Добровольского, 77А, кв. 66
1 год назад

Синдботя, твой яндех-переводчик дюже плох, попробуй Гугол (не реклама, здравый смысл)…

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x