ПВО відпрацювала на 100 %: ЗСУ збили всі ракети, випущені з акваторії Чорного моря по Хмельницькій області

2 коментаря 35586 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 24 липня, окупанти намагалися завдати ракетного удару по Хмельницькій області, але протиповітряна оборона України зруйнувала їхні плани. Про це повідомляє речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Гнат в ході телемарафону.


“Сьогодні наша протиповітряна оборона відпрацювала на “відмінно”. Маємо чи не вперше стовідсотковий результат. Сьогодні, як відомо, була ракетна атака з акваторії Чорного моря. Чотири ракети “Калібр” полетіли в бік Хмельницької області. Ми раніше повідомляли, що три ракети знищені, але за уточненою інформацією – чотири збиті крилаті ракети”, – заявив Гнат.

При цьому він додав, що українська авіація за добу до десяти авіаударів по позиціях росіян на півдні і сході країни. В результаті були атаковані три взводних опорних пункти, скупчення бойової броньованої техніки і жива сила російських окупантів.

Нагадаємо, сьогодні, 24 липня, вранці на Хмельниччині пролунали сильні вибухи. Жителів регіону просили залишатися в укриттях.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Странные у нас ,,патриоты,, – журналисты! С напрчь отсутствующими мозгами ! Раз вы доложили,что все ракеты сбиты- то ждите повторной партии ! Вы на кого работаете?

موسبرگ ۵۰۰
موسبرگ ۵۰۰
1 год назад

Если вдруг кто забыл или пропустил! Синдбад, он же Сварог, он же Богдан, он же Миха, он же “Правда жизни”, он же один раз даже Федip, он же просто штатный “прохожий” гость-ватник, примеряющий на себя в последнее время разные роли (от адвоката до члена группировки “ФCБ”, ну любит чел ролевые игры в таком сеттинге) – уже на самом деле уже давно официальный ПETУШАРА!!!
Подробнее:
https://bessarabiainform.com/2022/07/odesskuyu-oblast-atakovali-4-raketami-odna-popala-v-obekt-infrastruktury/

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x