Питання погашення заборгованості по заробітній платі в порту Рені вирішено – голова ОВА Марченко

0 коментарів 35262 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Для підтримання готовності до роботи необхідної портової інфраструктури, керівництвом області не допущено заборгованості по заробітній платі персоналу в портах Одеської області та вирішено питання погашення заборгованості в порту Рені.


Про це повідомив начальник Одеської ОВА Максим Марченко під час засідання 14 позачергової сесії Одеської обласної ради VIII скликання.

Голова області також поінформував депутатів обласної ради про основні напрямки роботи Одеської обласної воєнної адміністрації.

Зокрема він зазначив, що на разі однією з найголовніших проблем нашого регіону залишається блокада ворожим флотом російської федерації діяльності найкрупніших портів України – Одеса, Південний, Чорноморськ, що у свою чергу створює штучну продовольчу кризу у певній частині світу, зокрема на Близькому Сході та Північній Африці.

«На міжнародному рівні організовані та проводяться заходи спрямовані на відновлення роботи портів України та недопущення наростання голодної кризи. На нашому, регіональному рівні, ми забезпечили та провели низку зустрічей та переговорів, зокрема за участі президента України Володимира Зеленського, президента Євросоюзу Шарля Мішеля, Девіда Бізлі – виконавчого директора Всесвітньої продовольчої програми та інших представників Організації об’єднаних націй, очільниками та представниками міністерств закордонних справ країн Євросоюзу, і сподіваємося, що завдяки спільним зусиллям найближчим часом порти України в Одеській області почнуть працювати», – наголосив у своєму виступі Максим Марченко.

За його словами, з метою пошуку альтернативних шляхів по налагодженню транспортних комунікацій збільшено експорт через Дунайську водну артерію – порти Рені, Ізмаїл, Кілія, Усть-Дунайськ. З цією метою, спільно з Державною службою автодоріг обладнано та продовжується обладнання додаткових майданчиків для відстою великовантажного транспорту на автодорозі Одеса-Рені. Відновлено роботу габаритно-вагового контролю на транспортних магістралях з метою збереження якості дорожнього полотна.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x