Не в Україні: стало відомо, де відбудеться “Євробачення-2023”, і хто його проведе

1 коментар 52542 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Не зважаючи на те, що “Євробачення” 2022 року виграв український гурт “Калуш”, проведення конкурсу в Україні, навіть якщо до того моменту закінчиться війна, не вважають можливим з міркувань безпеки організатори проекту. Тому вони довго шукали альтернативу, як зробити це безпечно і не порушити правило, відповідно якого учасників має зустрічати країна-переможець. Тому вирішили – “Євробачення” пройде у Великій Британії, але від імені України, передає “Бессарабія INFORM”. 


Окрім того, Україна, як країна-переможниця Євробачення-2022, автоматично потрапить до фіналу майбутнього конкурсу.

 У результаті обговорень Європейська мовленева спілка запросила британський суспільний мовник ВВС, від якого учасник посів друге місце на конкурсі 2022 року, виступити організатором 67-го Пісенного конкурсу Євробачення.

Представники Суспільного Мовлення співпрацюватимуть із ВВС, щоб розробити та впровадити українські елементи в шоу наступного року.

Місто-господар наступного року буде обрано в найближчі місяці в результаті конкурсної процедури, яка розпочнеться цього тижня. Дати проведення Пісенного конкурсу Євробачення – 2023 будуть оголошені згодом.

Логотип події 2023 року також буде оприлюднено пізніше. Він відображатиме унікальність проведення Конкурсу наступного року та співпрацю між країною-господаркою і цьогорічними переможцями.

Нагадаємо, Україна здобула грандіозну перемогу у пісенному конкурсі Євробачення-2022 завдяки виступу Kalush Orchestra з піснею Стефанія. Це третя перемога України на конкурсі. До сьогоднішнього дня ми перемагали у 2004 (Руслана) та 2016 (Джамала) роках.

Украина – победитель “Евровидения-2022”!

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Ну если там, то у меня есть даже шанс выиграть, ведь там ценят кукареканье таких, как я и Скорик!!! … ,,,

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x