Арцизька громада стала учасницею американської програми розвитку “Говерла”

1 коментар 38475 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Арцизька громада взяла участь у проекті “Говерла” та перемогла серед усіх громад Житомирської, Закарпатської, Одеської і Рівненської областей. Що це значить, розповів арцизький міський голова Сергій Парпуланський, передає “Бесарабія INFORM”. 


За його словами, цей проект є довгостроковою п’ятирічною програмою, яка впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI). Ініціатива працює у тісній координації з органами влади, передусім із Міністерством розвитку громад та територій України, Верховною Радою України, а також із іншими проектами, які фінансуються USAID, та донорами задля надання відповідної та своєчасної технічної допомоги.

Він додав, що Арцизькою міською радою було подано заявку з 12 проектами, що стосувалися різних напрямків розвитку громади. Тепер будемо реалізовувати їх згідно умов програми та працюватимемо над втіленням реформ, зміцненням місцевого самоврядування і підвищенням рівня залучення жителів, які і є основною метою «Говерли».

“Чекаємо на подальший план дій від організаторів конкурсу та продовжуємо працювати заради перемоги!??”, – підкреслив міський голова.

Окрім Арцизької громади, з Бессарабії в програмі беруть участь Болградська та Білгород-Дністровські міські ради.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Влaдимир Влaдимиpович Пyтин
Влaдимир Влaдимиpович Пyтин
1 год назад

Хоть моя непутевая Синдбадша и не удостоилась в жизни сей ничего, даже участия в какой-либо иностранной программе, так Я по-родному посвящу ей свою сегодняшнюю тухлую какашку! Воспрянь же духом, но Владимиром отныне, однако, не подписывайся!!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x