Нове місце для сімейного відпочинку на території київського Гідропарку

0 коментарів 18711 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Якщо ви шукаєте оригінальне та безпечне місце відпочинку усією сім’єю, тоді вам обов’язково потрібно завітати до парку гойдалок у Гідропарку під назвою KACHELI Діти будуть у захваті, та й для дорослих є багато розваг, які допоможуть пірнути у стан дитячих пустощів. Неймовірне розмаїття гойдалок у Гідропарку надихає: від класичних дитячих, до гойдалок, призначених для цілих компаній. Всі зроблені з екологічно чистих та безпечних матеріалів, на території парку забороняється курити та вживати спиртні напої – це дійсно безпечний та затишний простір для казкового відпочинку всією родиною.


Для малят та невгамовних непосид у парку KACHELI проводяться різні розважальні програми. Цікаві навчальні майстер-класи, розвиваючі лекції та виставки, можливість чудових перетворень за допомогою аква-гриму, різні конкурси та розіграші, де таланти та кмітливість учасників неодмінно принесуть перемогу та шанс отримати цінний приз, а захоплюючи квести на довгий час заволодіють увагою енергійної молоді. Все це неодмінно принесе щастя та можливість застосування бурхливої енергії дітям, а значить й вільний час та, звичайно, розраду дорослим. Слідкуйте за новинами та афішою подій у KACHELI, щоб не пропустити найцікавіше.

Справжніх поціновувачів екстрим-розваг очікує незвичайний атракціон – тюбінгова гірка. А після атракціонів та гойдалок, активних та завзятих ігор або поки діти зайняті різноманітними веселощами, батьки мають змогу розслабитись та насолодитись смачними стравами у кафе, скоштувати ароматну каву чи просто відпочити в лаунж-зоні простору KACHELI. А опісля – знов приєднатись до молодого покоління чи самостійно згадати дитинство та політати на таких чудових, а інколи дивних, гойдалках для дорослих.

Провівши час у парку сімейного відпочинку, насичений дивовижними враженнями, радісними емоціями та чудовим настроєм день вам гарантовано. Безліч цікавих місць для розваг, святкувань та затишного або енергійного відпочинку у просторі Kacheli на будь-який смак та вік задовольнить найвибагливіші вимоги. Новий простір створений для вас з любов’ю, щоб час проведений в парку гойдалок у Гідропарку залишив незабутні враження. Приходьте до KACHELI у Гідропарку та повертайтесь знов, наша команда буде рада бачити вас на території простору щодня! Подаруйте собі та близьким спільні моменти відради, втіхи та щасливі спогади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x