Арциз: ситуация нормализуется.

0 коментарів 34452 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Арциз: ситуация нормализуется. На 11:00 год 11 липня ситуація в місті Арциз нормалізується. Енергопостачання міста Арциз відновлено повністю, без електропостачання залишаються три населених пункта Арцизського району: с. Теплиця, Роща, Мирнополе. На відновлюваних роботах задіяно 11 аварійних бригад Арцизського і Ізмаїльського РЕМ. Робота РЕС, каналізаційної станції та постачання води у місті відновлено повністю.


11 липня проведено засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС під керівництвом першого заступника Арцизської РДА Федора Сібова та Арцизського міського голови Юрія Михайлова, на якому розглянуті питання надання допомоги постраждалому населенню. Створено дві рейдові бригади з представників міської ради і районної адміністрації, МНС, МВС, СЕС, охорони здоров’я та інших офіційних осіб, які зроблять дворові обходи в місті для уточнення інформації щодо масштабів надзвичайної події та необхідної допомоги населенню.

На даний час залишаються підтопленими: залізничне депо станції м. Арциз. Дане підтоплення не вплинуло на рух потягів міжрайонного сполучення. Також підтоплено підземні галереї КПП «Хлібоприйомний пункт». На відкачуванні води з підземних галерей працюють 4 автоцистерни МНС і чотири мотопомпи працюють. В підрозділи МНС поступили заявки на відкачування води з 5 домов.Арциз: ситуация нормализуется.

Також одна автоцистерна постійно відкачує воду з території РЕС, щоб попередити повторне затоплення станції. Ситуація знаходиться під контролем ГТУ МНС в Одеській області На місце події працює мобільно-оперативна група ГТУ МНС України в Одеській області та підрозділи МНС Арцизського, Білгород-Дністровського, Татарбунарського, Саратського та Тарутинського району. Всього для ліквідації надзвичайної події залучено 7 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки, 4 мотопомпи та 36 чоловік особового складу МНС.

Додатково для відкачування води залучено 2 асенізаційних автомобіля комунального підприємства м. Арциз. Всього підрозділами МНС відкачано більше 3,5 тис. м.куб. Нагадаємо, що 10 липня о 14:30 в місті Арциз в результаті сильної зливи та шквального вітру було підтоплено близько 200 будинків та надвірних споруд, об’єкти життєдіяльності населення.

Відділ роботи із ЗМІ та громадськістю ГТУ МНС в Одеській області

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x