Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Житель Київщини опинився на лаві підсудних за смертельну ДТП в Ізмаїльському районі

0 коментарів 5886 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці завершили розслідування смертельної ДТП, що сталася в липні поточного року на одному з підприємств Ізмаїльщини. Обвинувачення висунуто 34-річному жителю Київської області, який під час руху вантажівки заднім ходом здійснив наїзд на працівника місцевого підприємства, що призвело до загибелі останнього. Матеріали уже скеровані до суду. Про це, посилаючись на обласну поліцію, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Нагадаємо, трагічна подія сталась в Ізмаїлі. Водій вантажівки, прибувши на місце для доставки товару, не переконався в безпеці свого маневру під час руху заднім ходом. Унаслідок цього він наїхав на 56-річного працівника, який в той момент перетинав проїжджу частину.

Перевірка на стан сп’яніння показала, що водій був тверезим під час інциденту.

Правоохоронці звинуватили керманича у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до смерті людини. Тепер водію загрожує тюремне ув’язнення з додатковим покаранням у вигляді позбавлення права керувати транспортними засобами.

«Після проведення низки експертиз та інших слідчих заходів ми висунули водієві вантажівки обвинувачення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування провадження, що тривало під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури, ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує позбавлення волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – розповів старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x