Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вночі повідомили про мінування суду в Одесі: працювали вибухотехніки

0 коментарів 2889 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В обласному управлінні поліції повідомили про успішне затримання чоловіка, який намагався дезорієнтувати поліцейських, повідомивши про закладену вибухівку в районному суді Одеси. Зловмиснику вже повідомили про підозру, і наразі він перебуває під вартою. За свої дії він може отримати покарання до восьми років позбавлення волі. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася вночі, коли на спецлінію «102» зателефонував невідомий чоловік і заявив про вибухівку в суді. На місце інциденту терміново виїхали слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінологи. В результаті обстеження приміщення та прилеглої території жодних вибухових пристроїв виявлено не було.

Правоохоронці оперативно встановили особу, яка зробила неправдивий дзвінок, — 27-річного жителя Київського району міста. Чоловік уже мав кілька судимостей, остання з яких передбачала п’ять років ув’язнення з іспитовим терміном три роки. Як доказ його причетності до злочину поліцейські вилучили мобільний телефон зловмисника. Він намагався виправдати свій вчинок станом алкогольного сп’яніння.

«Свій вчинок правопорушник намагався виправдати станом алкогольного сп’яніння. Втім, за наявності достатніх доказів ми повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України – у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, якщо об’єктом завідомо неправдивого повідомлення стала будівля, що забезпечує діяльність органів державної влади. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі», – розповіла заступниця начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Анастасія Черненко.

Слідство триває.

Вночі повідомили про мінування суду в Одесі: працювали вибухотехніки

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x