Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Українці просять заборонити виступи екстрасенсів на Телемарафоні

0 коментарів 7452 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно на сайті Кабінету Міністрів з’явилась петиція, зміст котрої зводиться до заборони виступу в етері телемарафону “Єдині новини” різноманітних екстрасенсів та віщунів. Автор зазначає, що запрошення екстрасенсів до телемарафону, який фінансується з державного бюджету, є неприпустимим. Це не лише поширює псевдонаукові твердження, а й створює сприятливі умови для шахрайства. Особлива небезпека, на думку автора, є в екстрасенсах з проросійським минулим, які можуть просувати приховані меседжі, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Авторка петиції Наталія Яковлева в своєму тексті зазначає, що психологічне здоров’я та вміння українців мислити критично є стратегічно важливим чинником для подальшого розвитку української держави.

Під час трагічних періодів історії, як от війна росії проти України, коли навколо багато втрат і горя, критичне мислення українського народу притуплюється. Найбільш вразливі верстви суспільства шукають порятунку там, де його немає – у езотериків. Часто родичі військових, які загинули або зникли безвісті на фронті, звертаються до екстрасенсів у пошуку відповідей на свої запитання та віддають за шахрайські послуги останні гроші“, – зазначає жінка.

Тому вона закликає до повного блокування будь-яких трансляцій екстрасенсів у новинах та телемарафоні “Єдині новини”, оскільки це може негативно вплинути на свідомість громадян.

В даний час українські телеканали часто запрошують багатьох відомих екстрасенсів та інших представників містичних навчань взяти участь у випусках новин або виступити в телемарафоні з метою погадати на війну, зробити розклади таро та поділитися своїми “передбаченнями” про подальший перебіг подій на фронті або про обстріл українських міст ворогом“, – йдеться у тексті петиції.

На момент публікації підписів з підтримки петиції трохи більше однієї тисячі.

Довідка: загальноукраїнський інформаційний телемарафон було запущено з початком повномасштабного вторгнення рф – 24 лютого 2022 року. Метою було інформування населення щодо ситуації в Україні. До телемарафону входять медіахолдинги 1+1 Media, Starlight Media, Inter Media Group, телеканал “Рада” та “Ми – Україна”.

Українці просять заборонити виступи екстрасенсів на Телемарафоні

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x