Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Топ моделей черевиків, на які слід звернути увагу восени 2024

0 коментарів 2322 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Черевики стають основою образів з року в рік, коли температура повітря падає і погода стає прохолоднішою. Цього року різноманітність моделей вражає — озирніться довкола, і ви побачите п’ять різних жінок, що носять п’ять різних взуттєвих трендів. Існує так багато стилів, з яких можна вибирати, але важливо зрозуміти, що підходить вам та вашому гардеробу.


Дизайн такого взуття оновлюється кожні кілька років, але концепція в цілому залишається незмінною. Оскільки шкіряні черевики жіночі ніколи не виходять із моди, вони стануть гідною інвестицією. Отже, якщо ви все ще не знаєте, яку пару купити цього року, ми склали для вас список найпопулярніших моделей.

Ковбойські черевики

Тенденції у стилі вестерн повертаються з великим розмахом у сезоні осінь/зима 2024, черпаючи натхнення у моді 70-х. Незважаючи на поширений міф про те, що ковбойські чоботи підходять лише певній демографічній групі (молодим, дітям покоління Z), правду кажучи, цей тренд може носити кожен, якщо він поєднується з правильними речами.

Ви можете вибрати щось просте, наприклад, комбінацію з джинсами і однотонною футболкою, або носити їх з повітряною сукнею, якщо хочете виглядати більш екстравагантно. Ці чоботи також напрочуд зручні, оскільки каблук не надто високий і не тонкий, а значить це відмінний варіант, якщо ви прагнете тотального комфорту.

Байкерські черевики

Багато хто вважає, що байкерські черевики не для всіх, але якщо ви носите багато чорного, не проти громіздкого взуття та любите експериментувати зі своїм стилем, то вони, швидше за все, стануть частиною вашої регулярної модної ротації. Це важка конструкція, що часто має більше однієї пряжки. Якщо міцність і довговічність для вас важливі, як і зовнішній вигляд взуття, хороша новина в тому, що ця модель прослужить вам довгі роки.

Не знаєте, з чим їх носити? Спробуйте комбінацію з парою джинсових шортів навесні і з довгим пальто і легінсами взимку. Але, відверто кажучи, єдине, що вам потрібно, щоб вони працювали на ваш стиль, — це впевненість.

Високі чоботи до коліна

Ця модель одноголосно визнана класичною не просто так. Чоботи до коліна ніколи не вийдуть із моди, і все тому, що вони пропонують універсальність для всіх. Ви можете носити їх під трикотажною сукнею-міді, брюками по фігурі або вільним блейзером. Крім того, їх можна знайти в різних стилях — від жокейських і з напуском до ультражіночних версій з облягаючою халявою. Також на вибір є гострий і квадратний мис, каблук-чарочка і шпилька та безліч альтернативних варіантів.

Черевики зі знімним верхом

Оскільки ми повертаємось до тенденцій 2000-х, дизайнерам здалося доречним знову представити «складні» чоботи абсолютно новому поколінню. Вперше представлені Givenchy у 2012 році, чоботи зі знімною накладкою на халяву — це модель заввишки до коліна, яка є авангардною, драматичною та привертає увагу. Вона викликає суперечки, тому оцінки розділилися на два табори: «люблю» чи «ненавиджу».

Якщо ви носите багато коротких суконь і спідниць і хочете чогось нового, то це ваш фасон. Найчастіше вони також мають невеликий підбор, який допомагає подовжити ноги (хоча зазвичай він прихований під високою накладкою).

Ботильйони

Ботильйони зазнали змін. Якщо раніше вони закінчувалися прямо під щиколотками, то тепер можуть бути вищими і замість того, щоб візуально «обрізати» ноги, допомагають витягнути фігуру і зробити силует стрункішим і довшим. Завдяки оновленню стилю ми тепер можемо носити їх із брюками-капрі, джинсами до щиколотки та спідницями міді.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x