Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Одеська спецпрокуратура направила до суду кримінальну справу щодо дезертирства та державної зради колишнього військового начальника ВМС ЗСУ

1 коментар 6426 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону направила до суду обвинувальний акт проти колишнього начальника фізичної підготовки і спорту штабу управління 1 бригади надводних кораблів Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Справу порушено за фактами державної зради та дезертирства. Про це, посилаючись на спецпрокуратуру, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, за даними слідства, у березні 2014 року під час тимчасової окупації території Криму зрадник вирішив назавжди ухилитися від військової служби. Він не вибув до визначеного командуванням нового місця дислокації військової частини та продовжував ухилятися, приховуючи свою належність до Збройних Сил України. Надалі ворожий поплічник вступив до складу збройних сил російської федерації, де і сьогодні проходить військову службу, у тому числі на посаді помічника командира 22 армійського корпусу зс рф по фізичній підготовці.

“У зв’язку з переховуванням підозрюваного на тимчасово окупованій території України, досудове розслідування кримінального провадження в порядку спеціального досудового розслідування (in absentia) здійснювали слідчі ТУ ДБР, розташованого в м. Миколаєві”, – йдеться у повідомленні спецпрокуратури.

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олег
Олег
13 часов назад

10 лет… А хлопца, укравшего мешок кукурузы через месяц посадили…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x