Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Незабаром перші північнокорейські військові будуть застосовані росією в зонах бойових дій ─ Зеленський

0 коментарів 5967 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Володимир Зеленський у своєму офіційному Telegram розповів про ситуацію на фронті, а також  повідомив дату залучення військових з Північної Кореї до війни проти України. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Президент розповів доповідь Головнокомандувача ЗСУ Валерія Сирського, акцентуючи увагу на ситуації на фронті. Зокрема, він зазначив, що важка ситуація спостерігається на Покровському, Курахівському та Лиманському напрямках, але українські бойові бригади тримають позиції і активно протистоять окупанту.

«На Донеччині важко, але наші бойові бригади тримають позиції та роблять усе можливе для знищення окупанта», ─ йдеться у повідомленні.

Зеленський також повідомив про проведення Курської операції, яка має на меті створення буферної зони на території Росії, що допомагає захистити Україну від розширення конфлікту та завдає відчутних втрат ворогу.

Окрему увагу президент приділив інформації про залучення росією військових з Північної Кореї. За даними розвідки, перші північнокорейські військові можуть бути використані в бойових діях вже 27-28 жовтня. Зеленський підкреслив, що це є ескалаційним кроком, і закликав світову спільноту до рішучої реакції, щоб покарати Москву та Пхеньян за порушення міжнародного права.

 «За інформацією розвідки, вже 27–28 жовтня перші північнокорейські військові будуть застосовані Росією в зонах бойових дій. Це очевидний ескалаційний крок Росії, який має значення, на відміну від усієї тієї дезінформації, якої багато звучало в Казані цими днями. Світ може чітко побачити, чого насправді хоче Росія, і це продовження війни. Саме тому потрібна принципова та сильна реакція лідерів світу. Фактичне залучення Північної Кореї до бойових дій повинно отримати відповідь у вигляді не заплющених очей та розгублених коментарів, а відчутного тиску як на Москву, так і на Пхеньян заради дотримання Статуту ООН і покарання за ескалацію», ─ підкреслив Президент.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x