Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Літній ренієць під час п’яної сварки зрешетив ножем свого приятеля

0 коментарів 3186 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителю Рені загрожує до 15-ти років позбавлення волі за нанесення численних ножових поранень приятелю. Про це, посилаючись на обласне управління поліції, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як зазначається, подія сталася кілька днів тому ввечері. Про неї поліцейських сповістили лікарі швидкої допомоги, які госпіталізували 44-річного чоловіка з ножовими пораненнями.

Потерпілий увесь скривавлений повернувся додому, але нічого пояснити не встиг, бо втратив свідомість і у непритомному стані був доправлений до лікарні. Втім, того ж вечора вони встановили коло спілкування постраждалого і з’ясували, що з ним сталося.

“Вдень чоловік зі своєю знайомою ходив у гості до 64-річного співмістянина, де вони усі разом вживали алкогольні напої. Через деякий час господар на декілька годин пішов у справах, залишивши гостей на кухні, а коли повернувся, застав їх в кімнаті, де вони відпочивали. Таке хазяйнування обурило власника домоволодіння, він схопився за ніж і почав бити ним товариша, спричинивши йому численні поранення по всьому тілу. Вирвавшись від нападника, потерпілий побіг додому по допомогу, де знепритомнів”, – йдеться у повідомленні поліції.

Після затримання правопорушника, за місцем  його мешкання правоохоронці вилучили ніж та інші речі, що становлять інтерес для слідства, які скерували на експертизу.

Чоловік зізнався у скоєному та пояснив, що у всьому винен алкоголь.

Пенсіонеру повідомили про підозру у незакінченому замаху на вбивство, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йому загрожує до 15 років тюрми.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x