Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Житель Білгород-Дністровського району, який привіз з Донеччини цілий арсенал зброї, може “загриміти” на сім років до тюрми

0 коментарів 4806 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


44-річний житель Шабівської громади, який привіз з Донеччини та незаконно зберігав вдома вогнепальну зброю та бойові припаси, може загриміти до тюрми на сім років. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Нагадаємо, викрили зловмисника у червні поточного року. В ході обшуку, в літній кухні та гаражі виявили шість корпусів ручних осколкових гранат різної модифікації з запалами і без, окремо шість запалів, автомат Калашникова, пластичну речовину загальною вагою понад три кілограми, 235 набоїв калібру 5,45 міліметрів. Згідно з експертним висновком, вони відносяться до вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин та є придатними до вибуху і стрільби.

Фігуранту висунули обвинувачення у придбанні, зберіганні та носінні вогнепальної зброї, бойових припасів і вибухових речовин без передбаченого законом дозволу. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України скеровано до суду. Згідно з чинним законодавством, обвинуваченому загрожує до семи років позбавлення волі

Поліцейські зауважують: відповідно до ч. 3 ст. 263 ККУ, не підлягає кримінальній відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x