Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Тарутинській громаді оберуть офіційну символіку, але спочатку спитають думку мешканців

0 коментарів 2511 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Декілька днів тому голова Тарутинської селищної ради надав розпорядження про початок громадського обговорення онлайн проєктів символіки громади. Процес триватиме до 2 жовтня включно. Приєднатись і висловити свою думку та аргументи може кожен мешканець громади в уставленому порядку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на місцеві органи влади. 


Зазначається, що усі бажаючі протягом терміну обговорення можуть надати пропозиції щодо офіційної символіки Тарутинської селищної територіальної громади (герб та прапор) до Тарутинської селищної ради:

– на електронну адресу tarutinops@gmail.com з позначкою «Офіційна символіка Тарутинської селищної територіальної громади»;

– на поштову адресу: вул. Широка, 1, селище Тарутине Болградського району Одеської області, 68500, з позначкою «Офіційна символіка Тарутинської селищної територіальної громади».

У пропозиції або зауваженні має бути зазначено прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання фізичної особи, викладено суть порушеного питання.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Важливо! Анонімні пропозиції і зауваження не реєструються і не розглядаються.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x