Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одесі чоловік втік з ювелірної крамниці із прикрасою за 40 тисяч гривень

0 коментарів 13095 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі 53-річний чоловік намагався пограбувати ювелірну крамницю. Він втік з магазина з ювелірною прикрасою вартістю майже 40 тисяч гривень. Його спинили неподалік від місця злочину. Тепер правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Подія сталася вдень у Приморському районі міста. Одесит зайшов до магазина під виглядом покупця та попросив у консультанта золоту каблучку нібито для огляду і подальшого придбання. Він вдягнув прикрасу на палець, а потім кинувся тікати.

Наздогнали чоловіка охоронці торговельного центру. Далі поліцейські, що прибули на місце, вилучили викрадене майно та після проведення необхідних заходів повернули в магазин.

«Фігурант планував каблучку продати. Поліцейські повідомили йому про підозру у закінченому замаху на відкрите викрадення чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Згідно з ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк до десяти років», ─ йдеться у повідомленні поліції.

В Одесі чоловік втік з ювелірної крамниці із прикрасою за 40 тисяч гривень

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x