Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі зареєстровано понад 200 захисних споруд: частина з них ремонтується

0 коментарів 7371 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльській районній адміністрації повідомили, що станом на вересень у районі зареєстровано 275 захисних споруд. Про їх стан більш детально розповів перший заступник районного голови Сергій Проданов, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За словами Проданова, до цього списку відносяться сховища, протирадіаційні та найпростіші укриття. Так, на території Вилківської громади є лише три захисні споруди, в той час, як у Саф’янівській – 50.

У Кілійській громаді фіксується 23 таких споруди, в Ренійській – 63, в Суворівській громаді – 13, а в Ізмаїльській найбільше – 123.

Заступник також розповів, що в цьому році були проведені ремонтні роботи у двох десятках таких споруд: у Саф’янівській громаді 11 споруд отримали оновлення, в Ізмаїльській – в шести працювали ремонтні бригади, а в Кілійській громаді лише 1 споруда отримала ремонт. Трохи більше – у 2  – провели ремонт в Суворівській громаді.

Щодо Вилківської громади, то на теперішній час готуються документи для взяття на облік 1 найпростішого укриття. Зокрема, у місцевому садочку “Золота рибка” проводяться заходи для прийняття рішення щодо можливості облаштування найпростішого укриття в підвальному приміщенні.

У Кілійській громаді мають розробити проєктно-кошторисну документацію для школи № 4. А в Ренійській громаді продовжується ремонт в підвальному приміщенні для облаштування укриття ліцею у селі Орловка. Також у селі Плавні будівництво укриття все ще перебуває на стадії проєктування.

Тим часом в Ізмаїльській громаді продовжується ремонт у двох протирадіаційних укриттях на проспекті Незалежності, та ще у двох інших укриттях на вулицях Шевченка та Клушина.

В Суворівській громаді триває ремонт приміщення найпростішого укриття Острівнянського закладу загальної середньої освіти. Також ремонт все ще триває у Суворовському ліцеї.

Наразі представниками Ізмаїльської РДА проводиться щоденна перевірка стану укриттів в Ізмаїльському районі та проводиться робота з громадами щодо нарощення кількості укриттів для захищення 100% населення Ізмаїльського району“, – підсумував Сергій Проданов.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x