Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Трагедія в Одесі: 4-річний хлопчик випав з вікна багатоповерхівки через безвідповідальність дорослих

0 коментарів 4995 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 19 вересня, в Одесі стався трагічний інцидент — 4-річний хлопчик випав з вікна 5-го поверху багатоповерхового будинку на вулиці Космонавтів. Попереднє розслідування свідчить, що причина трагедії — безвідповідальність дорослих, які на той момент були поруч із дитиною. Поліція вже відкрила два кримінальні провадження, обставини події розслідуються. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Як стало відомо, напередодні інциденту 28-річна мати хлопчика разом із сином та подругою приїхали в гості до знайомого. Крім них, у квартирі перебувала ще група товаришів господаря. Пізно ввечері компанія почала вживати алкогольні напої. Після цього мати, замість того, щоб повернутися додому, вирішила залишитися на ніч у квартирі знайомого разом із дитиною.

Наступного дня, коли жінка перебувала з друзями в іншій кімнаті, хлопчик опинився на кухні разом із 25-річним гостем. Зі слів чоловіка, малюк попросив посадити його на підвіконня, і він виконав це прохання, не підозрюючи про небезпеку. Поки дорослий відволікся, хлопчик уперся руками у москітну сітку, яка не витримала його ваги. Як результат, дитина випала з вікна 5-го поверху.

Хлопчик отримав численні травми і був негайно госпіталізований. Його стан оцінюється як важкий, і лікарі борються за його життя. Медики, які першими прибули на місце події, повідомили про випадок до поліції.

Співробітники ювенальної превенції також з’ясували, що мати виховує дитину самотужки, адже подружжя розлучилося.

Слідчі Одеського районного управління поліції № 1 розпочали розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України. Перша стаття — 128 КК України — стосується необережного заподіяння тяжких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Друга — стаття 166 КК України — передбачає відповідальність за злісне невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

У рамках розслідування буде призначена низка експертиз, що допоможе встановити всі обставини події.

«Поліцейські вкотре наголошують батькам: не залишайте діток без нагляду і за можливості встановіть  на вікна спеціальні дитячі замки. Памʼятайте, що  москітна сітка не захищає від випадіння з вікна, а ваша безвідповідальність може призвести до непоправних наслідків», ─ йдеться у повідомленні поліції.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x