Дякуємо, що читаєте нас українською💪

П’яний одесит, який застрелив приїжджого через зауваження, постане перед судом

0 коментарів 16119 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До суду скерували обвинувальний акт щодо молодика з Одеси, який у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння застрелив приїжджого чоловіка через зауваження щодо гучної музики. У потерплого двічі вистрелили з пістолета на очах у брата та маленької племінниці останнього. За скоєне зловмиснику загрожує довічне ув’язнення. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як «БІ» інформувала раніше, подія сталася на початку червня вночі у багатоповерхівці на вулиці Академіка Корольова в Одесі.

28-річний чоловік, який приїхав з сусідньої області на вихідні до брата, повертався з родичем та його шестирічною донькою до місця мешкання і почув гучну музику, галас та нецензурну лексику, що лунали з квартири на дев’ятому поверсі.

Чоловіки піднялись туди та зробили зауваження мешканцю оселі. Той натомість почав поводитися агресивно. У ході сварки молодик взяв пістолет двічі вистрелив потерпілому в груди.

Унаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці.

Стрілець з місця вчинення злочину втік. Втім, вже за годину оперативники та слідчі спільно зі співробітниками управління карного розшуку встановили його особу та місцезнаходження.

Зловмисника затримали в квартирі матері у цьому ж районі міста. Він був  у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння, що згодом підтвердили експерти. За клопотанням слідчих суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Зібравши достатню кількість доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Одеської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону висунули фігуранту обвинувачення за двома статтями Кримінального кодексу України: п. 7 ч. 2 ст. 115 – в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, з хуліганських мотивів; ч. 1 ст. 263 – у незаконному придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї й бойових припасів, без передбаченого законом дозволу. Нині слідчі скерували обвинувальний акт до суду. За скоєне молодикові загрожує довічне позбавлення волі», ─ йдеться у повідомленні поліції.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x