Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На трасі Білгород-Дністровський-Монаші збили пішохода: особу загиблого встановлює поліція

0 коментарів 6858 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 25 вересня, близько 20-ї години на автодорозі Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші неподалік села Прилиманське сталася смертельна аварія, внаслідок якої загинув пішохід. Особу чоловіка наразі встановлюють. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


За попередньою інформацією, 51-річний житель Дальницької ОТГ, рухаючись на автомобілі «Volvo» у напрямку селища Овідіополь, на неосвітленій ділянці збив  чоловіка віком 50-60 років, який ішов по проїжджій частині дороги. Унаслідок автопригоди пішохід, на жаль, загинув на місці.

Поліцейські перевірили водія легковика на стан сп’яніння, він був у тверезому стані.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

На трасі Білгород-Дністровський-Монаші збили пішохода: особу загиблого встановлює поліція

В рамках провадження встановлюються особа загиблого та повні обставини автопригоди. Транспортний засіб поліцейські помістили на арештмайданчик, планується проведення низки судових експертиз.

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР. Водіїв – уважно слідкувати за дорожньою обстановкою і дотримуватися такого швидкісного режиму, аби мати змогу вчасно відреагувати на її зміну. Пішоходів – у разі відсутності пішохідних доріжок рухатися по краю проїзної частини назустріч транспортному потоку, а у темну пору доби ще й користуватися світловідбивачами або ліхтариками, щоб бути помітними водіям транспортних засобів.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x