Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині розшукуються дві неповнолітні дівчини. ОНОВЛЕНО: дівчат знайшли

0 коментарів 11286 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі розшукують двох неповнолітніх дівчаток. Обидві зникли вчора, 25 вересня, і наразі про їх місцеперебування нічого не відомо. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


ОНОВЛЕНО: дівчат знайшли

Відділом поліції №2 Одеського районного управління поліції №1 проводяться пошуки 13-річної мешканки Одеси, Галини Басюркіної, яка зникла вчора. Дівчина близько 20:00 повідомила своїй родині, що залишиться у подруги, після чого перестала виходити на зв’язок.

Прикмети Галини Басюркіної: зріст 160 см, русяве волосся до плечей, блакитні очі. На момент зникнення була одягнена в зелені широкі брюки, футболку в біло-синю смужку та білі кросівки.

На Одещині розшукуються дві неповнолітні дівчини. ОНОВЛЕНО: дівчат знайшли На Одещині розшукуються дві неповнолітні дівчини. ОНОВЛЕНО: дівчат знайшли

Крім того, відділом поліції №3 Одеського районного управління поліції №1 також розшукується 14-річна Анастасія Кризляк, яка вчора, 25 вересня, пішла з дому та не повернулася.

Прикмети Анастасії Кризляк: зріст 160 см, худорлява статура, сірі очі, коротке волосся. Інформація про те, в чому була одягнена, відсутня.

На Одещині розшукуються дві неповнолітні дівчини. ОНОВЛЕНО: дівчат знайшли

Поліція закликає громадян допомогти в розшуку дівчаток і надати будь-яку корисну інформацію.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x