Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Курщині загинули двоє захисників з Білгород-Дністровського району

0 коментарів 6021 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровщина знову у жалобі: на війні віддали свої життя за майбутнє України двоє захисників ─ Василь Павленко та Роман Душка. Про це, посилаючись на місцеві органи влади, повідомляє «Бессарабія INFORM».


17 вересня 2024 року Маразліївська громада отримала жахливу звістку про загибель молодшого сержанта Павленка Василя Васильовича. Він мужньо виконував свій військовий обов’язок у бою за Україну, і його відданість справі захисту Батьківщини залишить глибокий слід у серцях усіх, хто його знав. Василь Павленко загинув у районі населеного пункту Ольгівка Курської області, проявляючи непохитну мужність у боротьбі з російськими окупантами.

Маразліївська сільська рада та жителі громади висловили щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого. Захиснику був 41 рік…

Про Василя Васильовича згадують, що він був не лише військовим, а й людиною, яка щодня вносила свою частку в боротьбу за краще майбутнє України. Його відданість справі і патріотизм надихали багатьох.

На Курщині загинули двоє захисників з Білгород-Дністровського району

Завтра, 22 вересня, Білгород-Дністровщина прощатиметься ще з одним Героєм, який загинув на війні. Мешканці Білгорода-Дністровського проводжатимуть в останню путь свого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України, матроса Душку Романа Геннадійовича.

15 вересня 2024 року, будучи вірним військовій присязі, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну між населеними пунктами Бяхово та Обуховка Курської області, життя Романа обірвалось. Захиснику було лише 23 роки…

«Словами важко загоїти у серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе рідним Новітнього Героя. Ми схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану Роману ДУШЦІ, який став справжнім героєм. Його відданість, мужність та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку», ─ висловили співчуття у райдержадміністрації.

На Курщині загинули двоє захисників з Білгород-Дністровського району

Колектив «БІ» висловлює щирі співчуття близьким захисників! Нехай пам’ять про них назавжди залишиться в серцях рідних, друзів та усіх, хто його знав. Вічна пам’ять Герою!

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x