Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Ізмаїльщині посилять заходи з контролю за популяцією хижих тварин

0 коментарів 2808 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 23 вересня, в Ізмаїльському районі відбулася нарада стосовно неконтрольованого зростання популяції хижих м’ясоїдних тварин, таких як лисиці, шакали і вовки. Під час наради було обговорено негативні наслідки, що виникли через заборону на полювання в умовах воєнного стану. Про це, посилаючись на Ізмаїльську РДА, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Захід провели перший заступники голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергій Проданов та Ірина Холостенко. У нараді також взяли участь представники місцевих екологічних і мисливських служб, зокрема Ольга Мінюк, начальниця відділу економіки, агропромислового розвитку та екології, та Ігор Інтюк, заступник керівника ТОВ «Ізмаїльське районне мисливсько-рибальське господарство».

Як було зазначено, відсутність можливості контролювати чисельність диких хижаків призвела до значного збільшення їхньої популяції, що створило серйозну загрозу для сільського господарства. Хижаки не лише пошкоджують майно фермерів, але й є носіями небезпечних захворювань, таких як сказ, що може стати загрозою для людей і свійських тварин.

Під час наради представники місцевих органів влади та екологічних служб дійшли до висновку, що необхідно вжити термінових заходів для регулювання чисельності хижаків. Зважаючи на численні звернення місцевих мешканців та керуючись наказами й розпорядженнями районної адміністрації, було ухвалено рішення про проведення спеціальних заходів щодо контролю за популяцією хижих тварин. Ці заходи допоможуть зменшити загрозу для аграрного сектору та запобігти поширенню небезпечних хвороб.

На Ізмаїльщині посилять заходи з контролю за популяцією хижих тварин

На Ізмаїльщині посилять заходи з контролю за популяцією хижих тварин

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x