Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На 84-му році обірвалося життя колишнього голови Білгород-Дністровської міської Ради ветеранів Івана Аулова

0 коментарів 4671 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровська міська рада повідомила про втрату видатного громадського діяча та мудрої й шанованої людини — Івана Федоровича Аулова. На 84-му році життя, 20 вересня 2024 року, його серце зупинилося, залишивши після себе глибокий слід в історії міста та в серцях багатьох поколінь його мешканців. Про це, посилаючись на міськраду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Іван Федорович Аулов був полковником у відставці, депутатом міської ради кількох скликань і головою міської Ради ветеранів війни, праці та Збройних Сил України. Він присвятив своє життя служінню державі та громаді, залишивши по собі величезний внесок у розвиток ветеранського руху.

Іван Федорович завжди був людиною дії. Його організаторські здібності та вміння об’єднувати людей навколо важливих суспільних питань дозволили створити навколо себе спільноту однодумців. Він активно брав участь у суспільно важливих ініціативах. І.Ф.Аулов постійно дбав про соціальний захист ветеранів, розв’язуючи нагальні питання щодо пенсій, медичної допомоги, реабілітації та соціальних виплат.

 «Мудрість, доброта та тепле серце Івана Федоровича назавжди залишаться в наших спогадах. Він залишив по собі світлу пам’ять як талановитий організатор і людина великої душі, завжди готовий допомогти і підтримати», — зазначили в міській раді.

Прощання з Іваном Федоровичем Ауловим відбудеться у п’ятницю, 27 вересня 2024 року. Церемонія розпочнеться об 11:00 біля будинку на вулиці Провадійській, 15. Об 11:45 відбудеться прощальна церемонія біля адміністративної будівлі міської ради.

На 84-му році обірвалося життя колишнього голови Білгород-Дністровської міської Ради ветеранів Івана Аулова

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x