Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Фатальна поїздка: юний мотоцикліст загинув, злетівши з траси Одеса-Рені поблизу Ізмаїла

0 коментарів 4320 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі між населеними пунктами Ізмаїл та Нова Некрасівка сталася трагічна подія. 20 вересня близько 22-ї години один із водіїв, що проїжджав трасою Одеса – Рені, виявив бездиханне тіло 17-річного хлопця. Юнак, житель одного з сіл Саф’янівської громади, не впорався з керуванням мотоциклом і загинув, виїхавши з дороги та перекинувшись у кюветі. Про це, посилаючись на головне управління нацполіції в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Поліцейські, які прибули на місце події, одразу почали розслідування обставин трагічної аварії. Попередні дані свідчать, що молодий хлопець повертався додому, коли сталася фатальна ДТП. Невідомо, що саме призвело до втрати контролю над мотоциклом, але правоохоронці вже призначили судово-медичну експертизу, щоб з’ясувати точну причину смерті. Також буде перевірено на стан сп’яніння юнака.

Поліція веде розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

«Наразі ми внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. В рамках розпочатого провадження проведемо низку експертиз та встановимо повні обставини події» – повідомив старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Фатальна поїздка: юний мотоцикліст загинув, злетівши з траси Одеса-Рені поблизу Ізмаїла

Фатальна поїздка: юний мотоцикліст загинув, злетівши з траси Одеса-Рені поблизу Ізмаїла

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x