Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Житель Білгород-Дністровщини, який тримав цілий арсенал зброї, постане перед судом

0 коментарів 9909 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На лаву підсудних відправили 36-річного жителя Білгород-Дністровського району за незаконне поводження з бойовими припасами, вогнепальною та холодною зброєю. Небезпечні предмети чоловік привіз з Донеччини та зберігав вдома. Таким чином, він наражав на небезпеку не лише себе, а оточуючих людей. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на обласне управління поліції.


Нагадаємо, правопорушника викрили у червні поточного року. Поліцейські, зокрема спеціалісти управління вибухотехнічної служби, провели у мешканця Татарбунарської громади санкціонований обшук. В одній із кімнат будинку правоохоронці виявили три корпуси ручних осколкових гранат та запали до них, обріз рушниці з набоєм та штик-ніж.

Тепер правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

 «На підставі висновків експертних досліджень та за наявності інших зібраних в ході слідства доказів ми висунули фігуранту обвинувачення у придбанні, зберіганні, носінні вогнепальної та холодної зброї й бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Ці злочини кваліфікуються за частинами 1 та 2 статті 263 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершено й обвинувальний акт скеровано до суду. Згідно з чинним законодавством, обвинуваченому загрожує до семи років позбавлення волі», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Заходи поліцейські проводили спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України в Одеській області, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x