Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Кілії День Незалежності відзначать урочистостями та концертом – розклад

0 коментарів 25785 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Дня Незалежності в Кілії фахівці культури підготували кілька різноформатних подій. Розпочнеться все з традиційного покладання квітів в Алеї слави, продовжиться урочистостями біля головного прапора міста, а закінчиться – концертом у глядацькій залі Центру культури, мистецтв та дозвілля. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


О 8:30 на Центральній площі заплановане покладання квітів до пам’ятника Героям України, який розташований поміж банерів зі світлинами жителів громади, що віддали своє життя за Україну. Кожен присутній матиме змогу у цей важливий для країни день подякувати мужнім синам України, які не пустили ворога до стародавньої Кілії.

О 9:00 у Сквері Прапору відбудуться урочистості, де пролунає кілька музичних композицій, а для привітань та нагороджень виступить голова громади Вячеслав Чернявський.

Головна подія запланована на 16:00 – концерт, де присутні почують виконання гарних українських пісень та мелодій та спостерігатимуть за танцювальними номерами. Для глядачів виступлять солісти Центру культури, мистецтв та дозвілля, а також учні, випускники та педагоги Кілійської школи мистецтв. Окрім цього, на кілійців чекає особливий номер – донька військовослужбовця ЗСУ виконає авторську пісню батька.

Захід відбуватиметься на підтримку ЗСУ, тож кожен охочих зможе задонатити у спеціальну скриньку.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x