Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі проаналізували тендери на 22 мільйони гривень: що виявили

0 коментарів 11934 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 15 серпня, голова Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев провів нараду щодо спостереження прозорості і підзвітності на території Ізмаїльщини. З початку цього року Ізмаїльському районі були скасовані договори на закупівлі, які були визнані недоречними, близько 11 млн грн і направлені на допомогу Збройним Силам України. Про це, із посиланням на Ізмаїльську РВА, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


На нараді були розглянуті заплановані публічні закупівлі територіальних громад з 8 по 15 серпня поточного року на суму понад 50 тис. грн щодо їх доречності та доцільності.

Як зазначається, за цей період були оголошені дев’ятнадцять лотів на загальну суму близько 22,3 млн грн. З них один тендер на суму 71,7 тис. грн — у Ренійській громаді, сім на 14,8 млн грн — в Ізмаїльській, п’ять на 6,3 млн грн — у Кілійській, шість на 1,3 млн грн — у Саф’янівській.

Зокрема присутніх зацікавили договори на послуги з виконання заходів із запобігання виникненню надзвичайної ситуації техногенного характеру, пов’язаних із захистом мережі централізованого водовідведення та водопостачання комунального закладу дошкільної освіти комбінованого типу ясла-садок № 17 «Світлячок» Ізмаїльської міської ради по вул. Придунайська, 441 на суму 1,3 млн грн і поточний ремонт житлового будинку (відновлення житла, постраждалого внаслідок проявів збройної агресії рф)  по вул. Ярослава Мудрого, 57 (462,15 тис. грн) у місті Ізмаїл, а також на капітальний ремонт території Парку поколінь з улаштування «Алеї слави» для вшанування пам’яті воїнам-захисникам України по вул. Грушевського, 85 (542 тис. грн) у селі Саф’яни і закупівлю водогрійного газового підлогового котла (71,7 тис. грн) у місті Рені.

Після детального розгляду оголошених лотів керівництвом Ізмаїльської РВА було рекомендовано громаді переглянути доречність оголошеної закупівлі на суму 462 тис. 149  грн.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x